İçeriğe geç

Salisilik asit (BHA)

Gözenek içini arındırır

Salisilik asit, yağda çözünebilen bir beta hidroksi asittir (BHA). Fazla sebumun ve ölü hücrelerin gözenek içinden arındırılmasına yardımcı olmak amacıyla temizleyici, tonik ve serumlarda kullanılır.

Kimler tercih ediyor?

Özellikle yağlı, karma ve siyah noktaya eğilimli ciltler tarafından tercih edilir.

Dikkat edilecekler

Kurutucu olabileceği için başlangıçta seyrek kullan ve gündüz güneş koruyucu sürmeyi ihmal etme.

Bu içerik genel bilgilendirme amaçlıdır; tıbbi tavsiye yerine geçmez. Bir cilt rahatsızlığınız varsa doktorunuza danışın.

Etken madde rehberi

Tüm etken maddeler
Şeffaflık ilkemiz

Kozmetik Rehberim bir CEVKOZ Group yayınıdır. Yorumlar yalnızca gerçek kullanıcılardan yayınlanır; markalarla yapılan iş birlikleri “İş birliği” etiketiyle açıkça belirtilir.